Autor: Kristel Härma • 1. märts 2024

Majatootja mitu kesta: kunagine edukas tegija jätab endast maha tühjad firmad

Valgamaal on Ritsu nime all puitmaju pikalt toodetud, kuid tuntud nime taga on ettevõtted korduvalt vahetunud. Veel jaanuaris on Ritsu Loghomes usinalt Facebooki oma majade ehitamisest postitanud, ehkki tegevust ei ole firmas ajutise pankrotihalduri hinnangul juba 2021. aasta lõpust või 2022. aasta algusest.
Foto: Aldo Luud/Scanpix/Õhtuleht
Kohtul tuleb otsustada, kas kuulutada välja lõpp järjekordsele firmale, mis legendaarse Ritsu nime all puitmaju tootis. Endise omaniku esindajad nimetavad kunagise eduka puitmajatootjaga toimuvat kantimisskeemiks.

Ritsu kaubamärgi all on Valgamaal puitmaju toodetud üle 30 aasta, ehkki esialgne ettevõte leidis oma lõpu 2019. aasta suvel ja sellega jäi katki ka raskustes ettevõtte saneerimine, kirjutas Äripäev.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785