Autor: Ehitusuudised • 27. veebruar 2024

BuildIT 2024 kutsub juubelikonverentsile

BuildIT 2024 tähistab juubelit! Tallinna Tehnikaülikoolis toimub juba kümnendat korda ehitusteemaline suurüritus, mille peateemaks on sel aastal “Tehnosüsteemid”. Täiendusõppe punkte jagatakse 19. märtsil konverentsil, kus astuvad üles oma ala spetsialistid. Järgmisel päeval, 20. märtsil toimub tudengitele ja gümnasistidele suunatud võistlus- ja karjääripäev.
Foto: MONDRAYY

Tehnosüsteemide-teemalisel konverentsil keskendutakse projekteerimisele, ehituse kogemusloodele ning energiamärgisele. Täiendusõppe punktide saamiseks tuleb konverentsil osaleda Tallinna Tehnikaülikooli aulas kohapeal, kuid huvilised saavad konverentsi jälgida ka veebis!

19. märtsil toimuval konverentsil alustab Karli Aau BIM-projekteerimise teemadel ning sõnajärje võtab üle Kirill Jermilov, kes keskendub teemal mehaaniline suitsueemadus. Projekteerimise teemaploki lõpetab Margus Napp, kes tutvustab ventilatsiooniagregaatidega seotud väljakutseid renoveerimisprojektides. Pärast lõunapausi jagatakse väärtuslikke teadmisi reaalelulistel näidetel. Taavi Telgma tutvustab Arteri kvartali valmimise õnnestumisi ja väljakutseid. Järgmisena esineb Kristi Nakkurt, kes räägib tehnosüsteemide käikuandmise väljakutsetest omanikujärelevalve vaatenurgast.

Päeva viimases plokis on fookuseks energiamärgis. Martin Thalfeldt teeb ettekande teemal energiamärgise kvaliteet. Renoveerimise eesmärkidest ja mahtudest arutleb Lauri Suu. Päeva lõpetab Siret Trei, kes tutvustab uuendusi energiatõhususe määrustes. Täpsema info kõikide esinejate ja teemade kohta leiad meie kodulehelt ja Facebooki ürituselt.

20. märtsil toimuvad üheaegselt võistlus- ja karjääripäev, kuhu on oodatud kõik huvilised. Võistluspäeval on kavas traditsioonilised võistlused, kus taas saab laduda müüri, paberist silda ehitada või hoopiski end proovile panna kahemehesaagimises. Oma teadmisi horisontaalkoormuse vastu võtmise kohta saab testida läbi puidust tornmaja ehituse. Tehnosüsteemide erivõistlusena on spetsiaalselt välja töötatud kubu-challenge. Osalejad peavad aja peale moodulitest kokku panema päirs profiköögi kubu. Kõikidele võistlustele on välja pandud ahvatlevad auhinnad.

Karjääripäevale on oodatud kõik kõrgkoolide ehituserialade tudengid. See on suurepärane võimalus suhelda erinevate ehitusvaldkonna firmade esindajatega, kes pakuvad ka praktika- ja töövõimalusi.

Üritus on kõigile TASUTA! Oodatud on nii tegevinsenerid, tudengid, gümnasistid kui ka teised ehitushuvilised.

Konverentsile ja võistlustele on vajalik registreeruda meie kodulehel: buildit-tallinn.eu

Hoia silm peal ka meie Facebooki üritusel https://fb.me/e/9RcJ6dAmM

Foto: MONDRAYY
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785