Autor: Lauri Leet • 11. jaanuar 2024

Kinnisvaraarendajad planeerivad suurelt: 2024 toob uusi algatusi

Kapiteli juht Taavi Ojala
Foto: Andras Kralla
Baltimaade ühe suurima kinnisvaraettevõtte Kapiteli juht Taavi Ojala ning Capital Milli juht Kaarel Loigu sõnavad saates "Kinnisvaratund", et vaatamata ebaselgele ajale sisaldab alanud aasta plaan mitme arenduse lõpetamist ning ka uusi algatusi.

Kaarel Loigu sõnul ei näi küll alanud aasta tulevat mingilgi kujul lihtsam kui eelmine, kuna makrotasandil on ebaselgust jätkuvalt palju. “Küll aga annab teistsugust dünaamikat langeva tendentsiga euribor,” lisas ta ning tõi Capital Milli vaates välja lootuse, et suudetakse 2024. aasta plaanides olevaid arendusi käima lükata. “Kui ma oleksin aasta lõpus või uue aasta alguses siin, siis saaksin raporteerida, et oleme 2024. aastal selle vallas rohkem ära teinud kui 2023. aastal,” lisas Loigu saate lõpus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785