Autor: Mari Mets • 18. jaanuar 2024

Ehitustöölise surm Tammsaare pargis: kohus mõistis kõik süüdistatavad õigeks

Tammsaare parki paviljoni ehitamisel hukkus lammutustööline, kelle surma põhjustamise eest oli kohtu all mitu ettevõtet ja isikut. Astlanda Ehituse juht Kaupo Kolsar (keskel) peale kohtuistungit, esiplaanil süüdistuse saanud OÜ Lammutusmehed omanik Jarmo Rappu.
Foto: Andras Kralla
Harju maakohus otsustas täna, et Astlanda Ehitus ja selle kaks alltöövõtjat pole süüdi 2018. aastal Tammsaare pargi paviljoni ehitusel lammutustööde käigus hukkunud töölise surmas.
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785