Autor: Siim Sultson • 17. jaanuar 2024

Uusarendused ootavad emotsioonide jahtumist

Varsti kaheksandat kvartalit kestev majanduslangus on muutnud kinnisvaraturu heitlikuks ja viitajaga reageeriv kinnisvaraturg januneb veidigi positiivsemate uudiste järele, et koduostjate ülesköetud emotsioone jahutada, analüüsis Swedbanki kinnisvara ja ehituse osakonna juhataja Ero Viik.
Swedbanki kinnisvara ja ehituse osakonna juhataja Ero Viik nendib, et elukondlikku kinnisvaraturgu iseloomustab võrdlemisi suur volatiilsus (Foto: Swedbank).

Elukondlikku kinnisvaraturgu iseloomustab võrdlemisi suur volatiilsus. Nii kvartaalseid kui ka aastaseid võrdluseid tehes näeme erinevusi, mis on kahekohalise protsendiga. Tehingute aktiivsus võib järsult langeda kohe, kui majanduses hakkavad kõlama negatiivsed noodid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785