Autorid: Kristjan Kurg, Ken Rohelaan • 11. jaanuar 2024

Tehinguturu ekspert: 2023. aastal sai kinnisvara kõige rohkem pihta

Ellex Raidla partner ja tehingute valdkonna juht Risto Vahimets.
Foto: Raul Mee
Kinnisvara hind sai üüriturul tootlust arvestades kindlasti löögi, ütles Ellex Raidla partner ja tehingute valdkonna juht Risto Vahimets Eesti suurimaid investeeringuid, ülevõtmisi ja omandamisi vaadates.

Vahimets rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, et kinnisvaraturul oli eelmisel aastal tehinguid vähe ja see näitas seniste ettevõtete omanike ja investorite tugevust, kuna euribori tõusule suudeti vastu pidada. "Sunnitud müüke suurtele asjadele ei ole olnud näha," märkis tehinguekspert.

Tema sõnul on turul ikka jutte, et peagi on müüke tulemas, aga "need on sellised asjad, mida kahjuks ei saa edasi rääkida".

Vahimets tegi ülevaate 2023. aastal toimunust ja prognoosis, mis arenguid võib tehinguturul oodata alanud aastal.

Risto Vahimetsa intervjueeris Kristjan Kurg.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785