Autor: Ehitusuudised • 9. jaanuar 2024

Oma Ehitaja rajatav Madli korteriarendus sai nurgakivi

Tallinna Lilleküla jalgpallistaadioni kõrvale Madli tänavale kerkib põhjamaise stiiliga 75 korteri ja viie trepikojaga elumaja, mis valmib 2024. aasta lõpuks.
Madli korteriarendus.
Foto: PLUSS Arhitektid

Kortermaja arendaja ja ehitaja on AS Oma Ehitaja, kes pani südalinnast vaid paari kilomeetri kaugusel asuvale eluhoonele detsembri keskel pidulikult nurgakivi, sest vaatamata üldistele väljakutsetele majanduses on kinnisvaraturul näha inimeste ostujulguse taastumist ja olukorra paranemist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785