Autor: Janno Riispapp • 8. jaanuar 2024

Bonava vähendas objekti- ja projeteerimistiimide töötajaid

Elamuarendusettevõte Bonava Eesti vähendas töötajate arvu on kinnisvaraturu jahtumise tingimustes kolmandiku võrra. Vähenemine on tulnud peamiselt objekti- ja projekteerimistiimide arvelt, mille põhjus on lisaks vähenenud objektide arvule ka detailplaneeringute venimises,
Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm: "Meie jaoks on töötajate vähendamise otsused tulnud väga raskelt."
Foto: Andras Kralla

„Meie jaoks on töötajate vähendamise otsused tulnud väga raskelt, sest meie inimesed on oma valdkonna professionaalid ja inimestest lähtuva kultuuri edendajatena oleme püüdnud meeskondi ka keerulistel aegadel koos hoida,” ütles Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785