Autor: Ehitusuudised • 4. jaanuar 2024

Stokker laiendab oma tegevust Soome turul

AS Stokker Soome tütarettevõte Stokker Oy ostis Soome ettevõtte Mateko Invest Oy. Selle tulemusena kuuluvad Stokkerile nüüd ehitusmasinate müügi- ja hooldusega tegelev Mateko Oy ja töömasinate rendiga tegelev CE Rental Oy.
AS Stokker nõukogu esimees Ando Aron (vasakul) ja Mateko Invest OY endine omanik Juha Niemelä.

Kui seni on Stokker Soomes põhiliselt tegelenud tööriistade hulgimüügiga siis läbi Mateko Invest Oy omandamise siseneb Stokker Soome ehitus- ja kommunaaltehnika turule. Mateko Invest Oy on end tõestanud kvaliteetsete toodete ja ulatusliku järelturu teeninduse osutajana kogu Soomes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785