Autorid: Ken Rohelaan, Teeli Remmelg • 4. jaanuar 2024

Dividendide TOP: milliste ehitusfirmade omanikud tunnevad ennast kindlalt

Äripäev reastas ettevõtjaid läinud aastal teenitud dividendide järgi, millest tõime välja peamiselt ehitusega seotud ettevõtjad, kelle hulgas esikoht üllatusi ei toonud ja on heameel tõdeda, et mitmed Eesti ehitusettevõtete omanikud tundsid dividende välja võttes kindlust ettevõtte käekäigu ja turuolukorra suhtes.
Foto: Andras Kralla

Äripäeva Dividendide TOPi tegemise aeg on traditsiooniliselt jäänud kalendri aasta lõppu. See annab täpsema ülevaate, kui hästi ettevõtetel läheb ning kui kindlalt või ebakindlalt tunnevad end omanikud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785