Autor: ehitus • 30. oktoober 2023

Puitmajade võidutöö uuris kortermajade renoveerimist

Üheksas puitmajasektori teadustöö konkurss oli kõigi aegade tihedaima konkurentsiga. Kokku esitati Woodhouse Estonia preemiatele 15 puidu- ja tehasemaja teemalist lõputööd, järjest kasvavas trendis on kortermajade renoveerimise käsitlemine.
Piltidel: Karl Kümmel, Margo Parkala ja Lea-Teele Saltõkova.
Foto: Eesti Puitmajaliit

Puitmajasektori teadustöö konkursi esikohale tõstis hindamiskomisjon Tallinna Tehnikakõrgkooli tudengi Alari Jürgenson’i lõputöö, kus analüüsiti kortermajade renoveerimisprotsessi tehases eeltoodetud fassaadielementide projektide näidetel. Küsimustena käsitleti lõputöös muuhulgas elementide kinnituslahenduste valikuid, paigaldust, jätkutööde vajadust ning tehases tootmisprotsessi standardiseerimise võimalikkust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785