Autor: Ehitusuudised • 27. september 2023

Betoonimeister: kasumit ei julge selleks aastaks prognoosida

Ehitusturu langus jõudnud ka betoonitootjateni ja kuigi infraehitus tõotab sellele leevendust pakkuda, on nad õnnelikud, kui aasta lõpuks veidi plussi jäävad, rääkis Betoonimeister AS juhataja Kalle Suitslepp.
Betoonimeistri juhataja Kalle Suitslepa sõnul on õnneks tsemendi hind tänavu stabiliseerunud.
Foto: Andras Kralla

Intervjuu ilmus värskes Ehitusmaterjalide tootjate konkurentsiraportis

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785