Autor: Ehitusuudised • 13. september 2023

"Kuldne värav" Tallinna südalinna ja sadama vahel sai nurgakivi

US Real Estate poolt arendatava Golden Gate büroohoonega lisandub Rotermanni kvartalisse 12 900 m2 üüripinda ja 102 parkimiskohta. Arhitektuurse tellimuse täitsid arhitektide Raivo Puusepa ja Illimar Truverki juhitav Arhitekt11. Kogu projekti investeeringu väärtus on üle 50 miljoni euro.

Golden Gate büroohoone peaks valmima 2025. aasta alguses (Visuaal: Arhitekt11).

Aadressile Ahtri 6 ehitatavat hoonet hakkab läbima piirkonna uus oluline jalakäijate ühendustee ja sellest saab värav sadama ja südalinna vahel. Golden Gate büroohoone ehitatakse liginullenergiahoonena ning vastavalt LEED Gold keskkonnasertifikaadile. Büroohoone valmimisega lisandub Rotermanni kvartalisse 12 900 m2 üüripinda ja 102 parkimiskohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785