Autor: Ehitusuudised • 8. september 2023

Laagri Denim Dreami keskuselt võeti sarikapärg

Põldma Kaubanduse AS saab Laagrisse uue, ligi 7000 ruutmeetrise äri- ja laohoonehoone. Sarikapärg võeti Denim Dreami keskuselt, kuhu tuleb 2000ruutmeetrine jalatsite, moe-, spordi- ja matkarõivaste outlet, iluteenuste salong, jõusaal, grilli- ja pitsarestoran, lillekauplus, kohvik ning talveaed. Hoone ehitab Mapri Ehitus.
Denim Dreami keskuse ehitus Laagris.
Foto: Erik Riikoja

Põldma Kaubanduse juht Heinar Põldma räägib, et Ehitajate tee büroos, millele lisaks renditi 3000ruutmeetrist laopinda, läks kitsaks ja uues hoones tahetakse ühendada kõik osakonnad ettevõtte parema sünergia tarbeks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785