Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 8. september 2023

Ehitusettevõtete kasumi TOP: kasv tegi mullu võimsa hüppe

2022. aastal kasvas ehitusektori koondkasum lausa 60%, sest ettevõtted noppisid pandeemiajärgse kiire kasvu vilju, kuigi ehitusmahud pöördusid juba mullu miinusesse. Vaata, kes ettevõtetest tegi õigeid otsuseid ja suutsid teenida enam kasumit, et minna tänavu raskele ajale julgemalt vastu.
Foto: Andras Kralla

Valdkonna koondkasum oli 152 miljonit eurot, see kasvas aasta varasemaga võrreldes pea 60%. Ka koondkasumi kasv on viimase nelja aasta kiireim. Käiberentaablus oli eelmisel aastal 4,6%.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785