Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 7. september 2023

Ehitusettevõtete käibe TOP50: kes kasvasid eelmisel aastal enim

2022. aastal oli ehitussektori koondkäive 3,3 miljardit eurot ja see kasvas 2021. aastaga võrreldes 31%, mis viimase nelja aasta kiireim. Vaata, kes oli suurimad müügitulu teeninud ehitusettevõtted ja kellel see kasvas või kahanes keskmisest enam.
Foto: Andras Kralla

2022. aastal oli valdkonna müügitulu 3,3 miljardit eurot ja see kasvas üle-eelmise aastaga võrreldes 31,3%. See on viimase nelja aasta kiireim müügitulu kasv. Arvestades tarbijahinnaindeksi 19,4%list kasvu eelmisel aastal, on reaalnäitajates kasv küll nominaalsest tagasihoidlikum, kuid siiski on see arvestatav kasv. Viie aastaga on valdkonna müügitulu kasvanud 45%.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785