Autor: Ehitusuudised • 7. september 2023

Eesti kõrgeim büroohoone saavutas täiskõrguse

Eile toimus sarikapidu Tallinna kesklinnas Arteri kvartalis, mille koosseisu kuuluv Eesti kõrgeim büroohoone saavutas täiskõrguse ehk 111 meetrit.
Arteri kvartal
Foto: Egert Kamenik

Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Ivo Volkov: „Arteri kvartal on ehituslikus mõttes vähemalt kümnendi tipp-projekt. Hoonete suur maht, kõrgtehnoloogiliste süsteemide keerukus, BREEAMi nõuetele vastav ehitamine ja platsil igapäevaselt tööd tegeva meeskonna suurus tähendab äärmiselt põnevaid ja parimas mõttes pingelisi tööpäevi. Tallinna vaieldamatu maamärgi püstitamine on kordumatu võimalus, mida heas koostöös tellijaga suure uhkusega ellu viia.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785