Autor: Ehitusuudised • 11. august 2023

Viljandi Tervikum saavutas maksimaalse kõrguse

Viljandi uue maakonnahaigla ja tervisekeskuse Tervikumi hoone ehitustöödel saavutati maksimaalne kõrgus. See tähendab ehituse esimese etapi lõppu, mida tähistati sarikapärja alla toomisega. Tervikum valmib 2025. aastal.
Viljandi Tervikumi ehitus.
Foto: Margus Pahv

Riigi Kinnisvara projektidirektor Tarmo Mändmets kiitis ehitajaid, kes on püsinud töödega graafikus. “Rand ja Tuulberg ning Ehitustrust on näidanud end väärt partneritena, kellega on olnud operatiivne infovahetus, selged kokkulepped ja meeldiv koostöö,” ütles ta pressiteates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785