Autor: Ehitusuudised • 9. juuni 2023

Rand ja Tuulberg pani Tänassilma Äripargi esimesele hoonele sarikad

Foto: Jelizaveta Karavajeva

Ärikinnisvara arendajale Restate kuuluvas Tänassilma Äripargis sarikad saanud 3500 m2 auto-, moto- ja tehnoteenuste hoone kannab nime Sinine Maja, mille esimesele korrusele jäävad hoolduse ja teeninduse ruumid, hoone teisel korrusel on kontoripinnad. Sinise Maja arendaja on Restate, ehitab Rand ja Tuulberg.

“Soovime äripargist luua sidusa tervikkeskkonna, kus on hea töötada ning kuhu on kliendil mugav tulla, mistõttu jälgime üürnike valikul, et pakutavad teenused mõjuks lähipiirkondade elukvaliteeti tõstvalt,” sõnas arendaja Restate esindaja Toomas Kuusk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785