Autor: Annika Matson Kald • 24. mai 2023

Eesti parim juht: riigihangetes ei saa üks erafirma üksi revolutsiooni teha

Tänavu parima juhi tiitli võitnud taristuettevõtte Verston juht Veiko Veskimäe tunnistas Pärnu Juhtimiskonverentsil, et saaks loomulikult teha loodust säästvaid tegevusi mingis osas ka ise, aga riigihangetes ei saa üks erafirma üksi revolutsiooni teha ja seejuures ka odavaima hinnaga konkureerida. Kui aga tulevad väärtuspõhised pakkumised, siis saab teedeehitus oluliselt suurema mõjuga keskkonnasäästu pakkuda
Pärnu juhtimiskonverentsil kuulutati 19. mail välja tiitli “Parim juht 2023” võitja, kelleks on silmapaistva kasvu teinud ehitusettevõtte Verston asutaja ja juhatuse liige Veiko Veskimäe.
Foto: Raul Mee

Veskimäe lisas, et tema Verstoni meeskond on ehitanud Tallinnas Reidi tee ja see on parima juhi sõnul hea näide kaasaegsest linnaplaneerimisest, kus lisaks autodele on ka inimestel hea liikuda ning mõeldud on ka rohealadele kesklinnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785