Autor: Ehitusuudised • 23. mai 2023

Ehitus5ECO ehitas loomaaeda Pilvemetsa

19. mail avati Tallinna Loomaaia Pilvemetsa Ekspositsioonihoone, mille ehitas Ehitus5ECO OÜ, projekteerijaks oli ConArte OÜ, hoone arhitektideks on Martin Lepplaan ja Andres Riihe. Hoone maksumus oli ligi 5 miljonit eurot.

Ehitus5ECO projektijuht Erik Normak juhtis tähelepanu esmakordselt Eestis kasutatud ETFE tehnoloogial põhinevale täispuhutavatest, läbipaistvatest katusepaneelidest katusele, mis tagab ekspositsiooniruumis loomuliku päikesevalguse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785