Autor: Ehitusuudised • 22. mai 2023

Paldiski Lõunasadama uus kai toetab tuuleparkide ehitust

Tallinna Sadam sõlmis lepingu Insenerehituse ASiga Paldiski Lõunasadama multifunktsionaalse kai nr 6A ja selle tagalaala projekteerimis- ja ehitustööde teostamiseks. Kai võimaldab sadamas vastu võtta suure süvisega eriotstarbelisi laevu meretuuleparkide ehitusmaterjalide transpordiks.
Tulevane Paldiski Lõunasadama kai.
Foto: Tallinna Sadam

Lepingu maksumus lepingu sõlmimise hetkel on 53,2 miljonit eurot ning vastavalt lepingus ette nähtud indekseerimise võimalusele võib ulatuda kuni 55,9 miljoni euroni. Kai koos tagalaalaga valmib juulis 2025.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785