Autor: Ehitusuudised • 20. jaanuar 2023

Tule ehituse kevadisele suursündmusele

Äripäev ja Ehitusuudised korraldavad esmakordselt Eestis Tark Ehitus konverentsi koos kontaktmessiga, et jagada teiste edumeelsete juhtide ja spetsialistide kogemust, kuidas viimastel aastatel ehitussektorit tabanud löökide ning uute kohustustega hakkama saada.

Miks tulla sellele olulisele sündmusele?

Maailma on järsult muutunud - ehitusmaterjalide tarneahelad, energeetika hind, nõudluse langus kodu- ja eksportturgudel – kõik on ootamatult teistmoodi. Samas karmistuvad kliimanõuded ja ettevõtjate kohustused neid täita. Kuidas ehitus seniste väljakutsega on hakkama saanud ja milline areng on lähiajal tõenäoline? Kuidas kaitsta ennast kasvavate kulude ja kiirete kohustuste eest? Kuidas kriisist targema ja konkurentsivõimelisemana väljuda?

Konverentsi peaesinejana astub üles Rootsi ehitusettevõtte Serneke jätkusuutlikkuse juht Kaia Eichler, kes jagab kogemust Rootsi praktikast ja toob soovitusi, millele Eesti ettevõtted peavad lähiaastatel kindlasti tähelepanu pöörama ja kuhu suunas tuleb esimesed sammud teha.

Vaata teisi esinejaid, päevakava ja pane end aegsasti kirja siin

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785