Autor: Ehitusuudised • 16. detsember 2022

Pealinna parima ehitusplatsiga ehitaja on tänavu Nordecon

Tallinn tunnistas 2022. aasta parima ja kõige korrektsema ehitusplatsiga ehitusettevõtjaks kontrollreidide tulemusel Nordeconi.
Roseni maja ehitusplats.
Foto: Liis Treimann

Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet on korraldanud kontrollreide ehitusplatsidele alates 2005. aastast. Selle eesmärgiks on kontrollida ehitusobjektide heakorda, juhtida ehitajate tähelepanu vajakajäämistele ja selgitada välja korrektseim ehitusplats linnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785