Autor: Ehitusuudised • 25. november 2022

Peaminister Kallas: hakkame koos Soome ja Rootsiga arendama puidu jätkusuutliku kasutamisega seotud oskusi

Peaminister Kaja Kallas osales Soomes puidu kasutamisele ja puitarhitektuurile keskendunud üritusel, kus kuulutati välja, et Eesti hakkab koos Soome ja Rootsiga arendama puidu jätkusuutliku kasutamisega seotud oskusi. Eesti liitub ka Põhjamaade Bauhausi algatusega.
Peaminister Kaja Kallas kinnitas Soomes, et Eesti liitub Põhjamaade Bauhausiga.
Foto: FinnishGovernment

Peaminister Kallas tõi välja, et nii Eesti kui teised Põhjamaad on metsarikkad riigid ning meie kõigi jaoks on puit jätkusuutliku ehituse tagajana äärmiselt oluline materjal. „Eesti loob koos Soome ja Rootsiga programmi puitehituse oskuste arendamiseks, et teha koostööd ning vahetada teadmisi puitarhitektuuri ja ehitust puudutavates küsimustes. See platvorm saab olema osa Euroopa uue Bauhausi jätkusuutliku ehituse akadeemiast, mille Komisjoni president von der Leyen täna Soomes välja kuulutas,“ ütles ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785