Autor: Ehitusuudised • 9. november 2022

Taristuehitajad: põhimaanteede väljaehitamise edasilükkamine aastani 2050 on lubamatu

Riigi teehoiukava 2023-2026 eelnõus seisev kavatsus taotleda Euroopa Komisjonilt kahe põhimaantee väljaehitamise tähtaja pikendamist aastani 2050 on riigi teedevõrgu arendamise niigi tumedaid perspektiive arvestades lubamatu, teatab Eesti Taristuehituse Liit.
Taristuehituse Liidu (ESTEL) Toompeal Riigikogu hoone ees korraldatud meeleavaldus.
Foto: Liis Treimann

Taristuehituse Liidu (ESTEL) tegevjuhi Tarmo Trei sõnul on eilne uudis riigi plaanist pikendada kohustust põhimaanteede väljaehitamisest Tallinna-Pärnu-Ikla maantee Uulu-Ikla lõigul ning Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee Ülenurme-Luhamaa lõigul kuni aastani 2050 praeguses olukorras arusaamatu ning niigi süngele olukorrale Eesti teedevõrgu arendamises ja tee-ehituses veel lisavinti peale keerav.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785