Autor: Teeli Remmelg • 6. oktoober 2022

Suur intervjuu: Rail Balticul tulekul suur raha, kuid väga karmide tähtaegadega

Pärast Rail Balticu Ülemiste terminali ebaõnnestunud hanget otsustas tellija võtta peatöövõtja riskid enda kanda ja asuda võitlema selle nimel, et kriitilise ajakava tõttu raha hapuks ei läheks ning ehitajad saaksid keskenduda enda põhitööle – ehitamisele. “Tellijana peame nüüd ise seisma selle eest, et erinevad tööd püsiksid ajagraafikus ja ettevõtete koostöö sujuks,” kinnitas ka Rail Balticu juht Anvar Salomets.
Anvar Salomets loodab, et Rail Baltic saab projekteerimistöödest tingitud seisaku tagant siiski kiiresti edasi. Foto: Andras Kralla

Tundub, et Eesti ehitajad on Rail Balticu projektis veidi pettunud, sest ootused on olnud suured, kuid siiani pole nähtud nii suurt tulu kui loodeti. Miks Rail Baltic ei saa kuidagi hoogu üles?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785