Autor: Ehitusuudised • 27. september 2022

Verstoni äriarendust hakkab juhtima transpordiameti endine tippjuht

Teedevaldkonna tunnustatud tippjuht Raido Randmaa asub septembri lõpust tööle Eesti ühe suurima teedeehituse ja korrashoiu ettevõtte Verston äriarendusjuhina, teatab ettevõte.
Raido Randmaa

Verstoni juhatuse esimehe Veiko Veskimäe sõnul on ettevõte kasvanud mitmes ärivaldkonnas turuliidriks. Raido kogemus ja teadmised teedevaldkonnas on oluline täiendus Verstoni meeskonda, et kasvukursil jätkata. Edastab Verston pressiteates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785