Autorid: Jane Suu, Teeli Remmelg • 8. september 2022

Taristuehituse TOP - parimad jäävad püsima

2021. aasta tulemuste põhjal koostatud taristuehitajate edetabel veel raskeid aegu ei peegelda, kuid toob esile ettevõtted, kes tõenäoliselt tänavuse ootamatu turulanguse suudavad üle elada.
Foto: Andras Kralla / Äripäev

Tänavuse Taristuehituse TOPi võitis teede ja kiirteede ehitusega tegelev Verston OÜ, kelle juht Veiko Veskimägi tõi edu aluseks, et kahe ettevõtte liitmisel õnnestus tekitada omavaheline hea sünergia ja suudeti kasvada rohkem kui kaks ettevõtet eraldi. Põhjalikumalt saab Verston OÜ tegemistest ja edu põhjustest lugeda pikemast intervjuust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785