Autor: Katrin Kivi • 19. august 2022

Keskkonnaamet: lubjakiviga varustatus on Eestis väga kriitiline

. Keskkonnaameti peadirektori asetäitja Erik Kosenkranius
Foto: Andras Kralla
Haljala valda Paasi külla soovib ettevõtja rajada lubjakivikarjääri. Sellele plaanile on tuliselt reageerinud nii elanikkond kui ka kohalik omavalitsus. Keskkonnaamet aga rahustab ja ütleb, et kogu protsess on alles väga alguses ja paanikaks pole põhjust, kuigi lubjakiviga varustatus on Eestis kriitiline.

Neljepäval ilmus Lääne-Virumaa Uudiste portaalis artikkel pealkirjaga "Haljala valla rahvas tunneb, et riik tahab neid Paasi karjääriga tüssata", milles avati kohalike inimeste ja kohaliku omavalitsuse murekohti seoses plaanitava karjääriga. Nüüd toome lugejani keskkonnaameti seisukohad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785