Autor: Ehitusuudised • 12. august 2022

Millised on ehituskeeluvööndi olulised kitsaskohad?

Ehituskeeluvööndite regulatsioonis on kahjuks palju ebaselgust, mille on põhjustanud korduvad ilma rakendussäteteta tehtud seadusemuudatused. Millised on selle olulisemad kitsaskohad, millele tuleks tähelepanu pöörata?
Advokaadibüroo LIVERTE asutajapartner ja vandeadvokaat Liisa Linna.

Möödunud aasta lõpus lõi kirgi lõkkele seaduseelnõu, millega sooviti radikaalselt leevendada veekogude äärde ehitamise piiranguid. Oma vastuseisu eelnõule avaldasid mitmed vabaühendused, teadlased ja kogukonnad. Ajakirjanduses kõlasid väited, et looduskaitseseaduse muutmise eelnõu võimaldab valimatut ranna-ala täisehitamist ja kallasradade sulgemist ning tekitab väga suure negatiivse keskkonnamõju.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785