Autor: Ehitusuudised • 20. juuli 2022

Saku mõisapark särab nüüd tuledes

Sillad said led ribadest valgustused. Foto: Saku vald
Tegemist on inglise stiilis vabakujulise muinsuskaitse all oleva mõisapargiga ja projekteerimisel tuli arvestada Muinsuskaitseameti eritingimuste ja nõuetega.

„Modernsed lahendused olid välistatud, erandiks on vaid põhiteedest eemale jäävad väikesed jalgteed, kus õdusust ja salapära lisavad tiikide juures madalad pollarvalgustid ning üksikute puudegruppide suundvalgustid. Samuti säravad ka risttiikide uute sildade käsipuud,“ ütles Saku vallavalitsuse majandusteenistuse juht Peep Pukk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785