Autor: Ehitusuudised • 29. juuni 2022

Arco Vara ehitusettevõtet hakkab juhtima Lauri Männiste

Arco Vara ehitusega tegeleva tütarettevõtte Arco Tarc juhiks sai endine Ramm Ehituse projektijuht Lauri Männiste. “Meie eesmärgiks on pakkuda professionaalse tasemega peavõtuteenust ja olla arendajale kindel ja samas innovaatiline partner,” kinnitas Männiste.
Lauri Männiste esimene väljakutse oli panna praeguses tööjõunappuses kokku hea meekond.
Foto: Raul Mee

Lauri Männiste õppis Tallinna Tehnikaülikoolis tööstus- ja tsiviilehitust ning tal on ehitustehnika magistrikraad. “Minu esimene kokkupuude ehitusplatsiga oli Vilcon Ehituses. Sellele järgnes 7 aastat Nordecon AS-s erinevatel positsioonidel ehitustöid juhtides. Viimased 10 aastat on möödunud Ramm Ehituses projektijuhina,” ütles Männiste, kes viimases ametikohas juhtis ka Arco Vara Kodulahe elurajooni esimeste etappide ehitust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785