Autor: Ehitusuudised • 16. juuni 2022

Taristuehituse Liit: valitsuskriis pidurdab teehoiu rahastusprobleemide lahendamist

Valitsuskriis ja Transpordiameti juhi ootamatu lahkumine on seiskanud teehoiu valdkonna alarahastusprobleemide lahendamise, kuid nende Eesti arengu ja konkurentsivõime seisukohalt oluliste otsuste langetamisega tuleb kiiresti edasi liikuda.
Foto: Andras Kralla
Foto: Andras Kralla / Äripäev

Teehoiu valdkonnas tegutsevaid ettevõtteid koondav Eesti Taristuehituse Liit (ESTEL) loodab, et uus valitsus koos kompetentse majandus- ja taristuministriga astub kiiresti ametisse ning ka Transpordiameti juhi koht täidetakse esimesel võimalusel, sest kiiresti on vaja langetada teehoiu sektori jaoks väga olulisi otsuseid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785