Autor: Ehitusuudised • 16. juuni 2022

Merko ja Kapitel panid 150-miljonilisele Arteri kvartalile nurgakivi

Olümpia hotelli vastu kerkiva Arteri kvartali koguinvesteering ulatub 150 miljoni euroni ja hoolimata ehitusturu väljakutsetest püsib Eesti üks suurimaid ehitusprojekte ajagraafikus ning valmib plaanitult 2024. aasta kolmandas kvartalis.
Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Ivo Volkov ja Arter kvartali visioonijuht Allan Remmelkoor Arteri kvartali nurgakivi panekul. Foto: Andras Kralla.
Foto: Andras Kralla

Nurgakivi tseremoonial ajakapslisse lisatud Eesti firma AEGAON käekell võtab Kapiteli nõukogu esimehe Toomas Annuse sõnul läbi irooniaprisma vaadates sümboolselt kokku igikestva vastuolu dokumente menetlevate inimeste töökorralduse ning iga projekti mõistliku ajagraafiku vahel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785