Autor: Teeli Remmelg • 15. juuni 2022

Värske pilk ehitaja rahakotti: palgakasv on pidurdunud

Aasta algus tõi ehitusektoris palgakasvu pidurdumise võrreldes eelmise aasta 4. kvartaliga, kasvu jätkasid vaid elektriinseneride ja ehitusjuhtide tasud, selgus värskest statistikaameti poolt avaldatud palgaraportist.
Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti värskelt avaldatud palgaraport näitas aasta alguses ehitusektoris kahanemse trendi, kuid see võib olla seotud nii aastalõpu preemiatega kui ka ehituses tavaliselt vaiksema talvise perioodiga.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785