Autor: Ehitusuudised • 14. juuni 2022

Tallinnas on parkimiskohtade nõue ajale ja uuele elustiilile jalgu jäänud

Kinnisvaras on keskkonnateadlikkus lähiaja kõige selgem prioriteet, mis hakkab meie kodusid ja töökohti mõjutama kõige enam. "Samas sunnivad Tallinnas jäigad ja aegunud normatiivid rangelt näpuga järge ajades parkimiskohti ehitama, mida tegelikkuses enam ei vajata," tõi Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar esile ühe rohearenduse probleemkoha.
Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar ei suuda aegunud normid inimeste ootustega keskkonnale sammu pidada. Foto: Marko Mumm

"Ühelt poolt on selleks loodud üleeuroopaline regulatiivne nõue ja teiselt poolt on tekkimas üha tugevam sotsiaalne tellimus, mida täna veab noorem generatsioon, kes on tõsiselt mures keskkonna pärast," kirjeldas Ain Kivisaar praegust olukorda Kinnisvaraarenduse konverentsil.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785