Autor: Ehitusuudised • 7. juuni 2022

Majadekaare südameks on rahulik hooviala

Elamuarendusettevõte Bonava rajab Haaberstisse Harku järve lähedusse hobuserauakujulise Pikaliiva Kaarmaja. Piirkonda kerkib järgneva kolme aasta jooksul kahes etapis kokku neli korterelamut 160 koduga ning terviklik elukeskkond.
Valmiv Pikaliiva Kaarmaja.
Foto: Bonava

Pikaliiva Kaarmajas moodustub neljast elamust poolkaar, mille südameks on rahulik hooviala. Neljakorruselistes elamutes valmivad ühe- kuni neljatoalised korterid suuruses 24–84 m². Igal kodul on rõdu või terrass. Suur osa parkimiskohti asub maa-aluses parklas.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785