Autor: Ehitusuudised • 16. mai 2022

Scandium Kinnisvara plaanib siseneda Poola turule

Scandium Kinnisvara tähistas hiljuti pidulikult 5. sünnipäeva. Foto: Rene Luterus.
Scandium Kinnisvara on viimaste aastatega arendanud ja valmis ehitanud ligi 500 korterit, kinnistanud Eesti kinnisvaraturul kvaliteetsete üürimajade mõiste ja laienenud siis üürisektorist jõuliselt väljapoole. Ees ootab sisenemine uutele turgudele Poolas.

Scandium Kinnisvara juhi Maido Lüiste sõnul on ettevõtte algusest peale proovile pannud Eesti kinnisvaraturu piire ja dogmasid: "Oleme rekonstrueerinud edukalt mitmed suurepärastes asukohtades unustusse jäänud hooned, kus teised arendajad äriplaani õnnestumist ei näinud. Tutvustasime edukalt siinsel turul omajagu põlu all olnud kaasaaegsete üürimajade kontseptsiooni, väärika mikrokorteri olemust ja innovaatiliste rohetehnoloogiate kaasamise võimalusi ärihoonete arendamisel. Tänu julgele pealehakkamisele oleme andnud tugeva panuse nii Eesti üürituru kvaliteedi parandamiseks, aga ka investorkogukonna laienemisele tänu mõistlikele võimalustele üürisektorisse investeerida.“

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785