Autor: Ehitusuudised • 3. mai 2022

Kristjan Mitt: keeruline aeg paneb proovile arendaja ja ehitaja koostöö

Kinnisvaraarendaja Favorte pidas Veskimetsa Perekodude sarikapidu, et tähistada olulisse ehitusetappi jõudmist ja tänada ehitajat Mitt&Perlebachi pühendunud töö eest, kelle juhi Kristjan Miti sõnul näevad mõlemad osapooled vaeva, et projekt edukalt lõpuni viia.
Mitt&Perlebachi projektijuht Timo Kaus ja Favorte projektijuht Madis Lett. Foto: Favorte.

Favorte kodude müügijuht Elje Hinno toob arenduse puhul esile erakordselt head paiknemist ümbritseva linnakeskkonna suhtes. „Hoonekompleksi piirab kolmest küljest lai rohetsoon, mis loob barjääri linnamelu ja Veskimetsa Perekodude elukeskkonna vahel. See puhver summutab liiklusmüra pakkudes ühtlasi ka pelgupaika võõraste pilkude eest,“ ütles Hinno.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785