Autor: Urve Vilk • 21. aprill 2022

Sildu peab ehitama nii, et ei peaks juba mõne aasta pärast remontima

TalTechi sillaaehituse professori Juhan Idnurme sõnul on meie projekteerijad suutelised tegema märkimisväärseid sildu, ehkki objekte, mida tehes õppida, väga palju pole. Aga silla valmis ehitamisel ei tohiks materjalidelt kokku hoida, sest see võib viia selleni, et juba garantiiaja jooksul on vaja silda remontima hakata.
TalTechi sillaaehituse professor Juhan Idnurm. Foto: Raul Mee.

Sillaehitus on tegelikult üks vanemaid ehituse allerialasid, mis on olnud vajalik juba ammustest aegadest − kui taristus tekib takistus, on see likvideeritud silla ehitusega, rääkis Juhan Idnurm Taristuehituse konverentsil.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785