Autor: Ehitusuudised • 8. aprill 2022

Arco Vara: enda ehitusettevõte annab raskel ajal kindlust

Kinnisvaraarendaja Arco Vara teenis mullu aasta varasemaga võrreldes kahekordse kasumi ning tulevikuks annab kindlust oma ehitusettevõtte asutamine ja ettenägelik ehitusmaterjalide varumine, kinnitas Arco Vara tegevjuht Miko Niinemäe.
Arco Vara tegevjuht Miko Niinemäe
Foto: Raul Mee

“Kõik Arco Vara arendusprojektid on jätkuvalt töös, tulevikuks annab kindlust oma ehitusettevõtte asutamine ja ettenägelik tegutsemine ehitusmaterjalide varumisel,” ütles Arco Vara tegevjuht Miko Niinemäe.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785