Autor: Ehitusuudised • 6. aprill 2022

Tallinna sadama kruiisiterminal - nautides betoonikunsti

Konkursil Aasta betoonehitis 2021 pärjati peaauhinnaga Tallinna sadama kruiisiterminal. Žürii oli üksmeelel, et projekteeritud on mitmefunktsioonilise esindushoone, kus on suurepäraselt näha betooni mitmekülgsed kasutusvõimalused ning mis avas Tallinnas uue kvaliteediga merele avatud linnaruumi.

“Vaatamata pikale ja erinevaid väljakutseid pakkunud projekteerimis- ja ehitusprotsessile, on valminud Tallinna kesklinna täiesti uue kvaliteediga linnaruum, kus on võimalik nautida ja hinnata Eesti betoonikunsti tänast taset,” kirjeldab seda ambitsioonikat ettevõtmist kruiisiterminali ja promenaadi rajamise projektijuhi Riho Joala.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785