Autor: Johanna Maria Mägi, KPMG tehingunõustaja • 4. veebruar 2022

Ehitusinseneeria turg kasvas rekordiliselt

Eesti ehituskonsultatsioonisektor kasvas 2021. aastal võrreldes eelmise aastaga 18 protsenti. Lähiajaloo kiireima kasvuga aasta taga on osaliselt möödunud aasta koroonakriisist tingitud madal võrdlusbaas, ent niisamuti mõjutas kasvu ka Eesti ehitussektori silmapaistev edu eelmisel aastal.
Johanna Maria Mägi, KPMG tehingunõustaja

Hoolimata sellest, et Eesti inseneribüroode majandustulemused 2021. aasta alguskuudel langesid, suuresti tingituna sektori hooajalisusest, tõusis büroode käive kolme järgmise kvartali jooksul ning 2021. aasta neljanda kvartali käibeks kujunes rekordiline 77 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785