Autor: Tööstusuudised.ee • 3. veebruar 2022

Riik toetab keskkonnasäästlikke investeeringuid rohkem kui 200 miljoni euroga

Riik suunab eraisikute, ettevõtete ja kohalike omavalitsuste kestlikku majandamisega seotud projektidesse lähiaastatel üle 200 miljoni euro. Raha suunatakse päikesepaneelidesse, tootmise keskkonnasõbralikumaks muutmisele, uute rohetehnoloogiate arendamisse ning tööstuse ja ehituse digitaliseerimisele.
Superministeerium
Foto: Andras Kralla

„Praeguse energiasektori olukorra ja lähikümnendi ambitsioonide valguses on selge, et Eestis tuleb panustada senisest rohkem hoonete energiatõhususe suurendamisele, tootmisettevõtete säästlikumaks muutmisele ning rohetehnoloogiate arendamisele,“ sõnas majandus- ja taristuminister Taavi Aas. „Lähiaastate jooksul on erinevatel riigiasutustel selliste lahenduste tarbeks ette nähtud üle 200 miljoni euro eest toetusi, mida julgustan taotlema ja kasutama, et saaksime astuda suure sammu kestliku tuleviku suunas.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785