24. september 2021
Villu Zirnask, majandusajakirjanik, Finantsjuhtimise Infolehe kaasautor

Kuidas hinnata kavandatavate taristuprojektide kliimakindlust?

Euroopa Komisjon avaldas ajavahemikuks 2021–2027 kavandatud taristuprojektide kliimakindluse tagamise uued tehnilised suunised, kirjutab Villu Zirnask Finantsjuhtimise Infolehes ja Finantsuudised.ee lehel.

Suuniste eesmärk on suurendada kliimakaalutluste arvessevõttu tulevastes investeeringutes ja taristuprojektides alates hoonetest ja, võrgutaristust kuni ehitatud süsteemide ja objektideni. „Nii on Euroopa institutsionaalsetel ja erainvestoritel võimalik teha teadlikke otsuseid nende projektide kohta, mida peetakse Pariisi kokkuleppe ja ELi kliimaeesmärkidega kooskõlas olevaks,“ selgitatakse vajadust suuniste järele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785