Autor: Ehitusuudised • 17. august 2021

Lääne päästekeskusel valmis uus ühishoone

Lääne päästekeskus kolis Pärnus äsja valminud sisejulgeoleku ühishoonesse, mis pakub kaasaegseid töötingimusi, leevendab varasemat ruumipuuduse probleemi ning võimaldab Eestis ainulaadse foorisüsteemi abil reageerida päästesündmustele senisest kiiremini.
Lääne päästekeskuse ühishoone eskiis.
Foto: Novarc Group

Lääne päästekeskuse juht Heiki Soodla märkis päästeameti pressiteates, et kaasaegsesse hoonesse kolimine oli pikisilmi oodatud ja suur samm. „Uude hoonesse kolimine teeb Lääne päästekeskusele rõõmu. Kui võrrelda vana ja uut maja, siis paranevad märkimisväärselt päästjate töötingimused. Päästjate ja demineerijate jaoks on valmis uhiuued olmeruumid, garaažid ja laod, millega vanas hoones oli kitsas käes,“ ütles Soodla.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785