Autor: Ehitusuudised • 2. august 2021

Pärnu kuulutas välja uue silla ehitamise hanke

Pärnu linnavalitsus kuulutas välja rahvusvahelise riigihanke Raba-Lai tänavate silla, Rääma ja Laiale tänavale rajatavate ringristmike ning silda ja ringristmikke ühendavate tänavalõikude ehitamiseks.
Foto: Mari-Liis Vunder/Trilog Studio OÜ

Riigihanke alusdokumentide kohaselt peab võitja koostama tööprojektid ja ehitama nende alusel kolmeavalise kolme kaarega silla koos mahasõitudega. Sild hakkab toetuma neljale sambale, millest kolm asuvad maal ja üks jões. Silla tekiplaadi pikkus on 354,8 meetrit, mis jaguneb kolme ava vahel, millest kõige pikema ava pikkus on ligi 132,5 meetrit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785