Autor: Teeli Remmelg • 7. mai 2021

Inseneridel kuhjub tellimusi, oleks ainult ka töötajaid kusagilt võtta

Mikk Reieri juhitav ettevõte Reaalprojekt võitis konkurentsivõimelisima arhitektuuri- ja projekteerimisettevõtte auhinna 2014. aastal.
Reaalprojekt OÜ tegevjuht Mikk Reieri sõnul ei jõua nad kõiki pakutavaid töid vastu võtta, sest piisavalt kiiresti ei leia uusi töötajaid. IT ja idufirmad paistavad esmapilgul küll põnevamad, kuid kindla leiva tooks lauale siiski inseneri eriala. Kahjuks ei saa noored sellest veel aru.

Kuidas teie ettevõttel hetkel läheb?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785