Autor: Mari Liis Vaher, Fahle Pargi kommunikatsioonijuht • 19. märts 2021

Fahle Park toodab büroode vahelist energiat

Massiivsetes büroohoonetes ja ärimajades on üsna tavaline, et üksteist teatakse küll enam-vähem nägupidi (jajah, see mees väljub alati liftist kuuendal korrusel ja too daam käib lõunal iga päev täpselt 12.43), aga sellega asi piirdub. Kuidas aga luua suures majas eri büroode vahel sünergiat? Mis on vahendid, millega inimesed omavahel suhtlema panna? Ja miks see üldse kasulik on? Selgitab Fahle Pargi kommunikatsioonijuht Mari-Liis Vaher.
Fahle Pargis avanevad "külatänavalt" vasakule ja paremale vaheldumisi kontoriustega ka kohvikud ja restoranid.

Fahle Pargi ärikinnisvara arenduse üks sihte on luua sealsete rentnike vahel sünergiat, millest saaksid kasu kõik ettevõtted, mis seal asuvad. Eesmärk on pakkuda keskkonda, kus eri ettevõtete inimesed tunneksid üksteist ja hakkaksid omavahel suhtlema. Kuna tööturul käib tihe võistlus parimate töötjate nimel, siis loob äge keskkond ja toimiv kommuun ettevõtetele eeliseid. Sünergia rentnike vahel annab võimaluse puutuda kokku inimestega teistest valdkondadest, kogeda kuuluvustunnet ja olla ühes infoväljas. Ühelt poolt pakuvad kontaktid päeva jooksul rõõmu, teisalt on valdkonna üleselt tekkinud ideed tihti need kõige loovamad. Kuigi praegustes koroona tingimustes peab sünergia loomine toimuma virtuaalsetes kanalites, saab sellega juba alustada, et kriisi lõppedes oleksid ettevalmistused tehtud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785